Mëngjesin e sotëm në Shkodër u gjetën dy trupa të paj etë në lumin Buna. Një prej tyre ishte 39-vjeçari, Dhurim Arra. Gazetari Agim Hoxha, ka zbuluar detaje nga ngjarja e rë ndë, duke treguar aktin heroik të Arrës.

Hoxha tregon, se 39-vjeçari teksa po kthehej me motor nga qyteti ku kishte blerë ushqime për fëmijët, dëgjoi një grua që qante dhe kërkonte ndihmë, pasi po i mbytej i biri. Menjëherë ai la motorin në rrugë dhe vrapo të ndihmonte të miturin.

Mirëpo për fat të keq, as ai dhe as 14-vjeçari nuk mundën të dilnin të gjattë nga uji. Kësisoj, 4 fëmijët e 39-vjeçarit, e kaluan ditën e Kurban Bajramit pa babanë e tyre. Me sakr ificë e tij, babai i katër fëmijëve, që mund të quhet hero, dha një mësim të vyer në ditën e Bajramit. I mituri që ai tentoi të shpë tonte, i përkiste një familje katolike nga Puka dhe kishte hyrë të freskohej në Bunë. Pa u menduar gjatë, ai sa krifikoi gjënë më të shtrenjtë, për t’i shp ëtuar jetën të miturit.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here