Një ngjarje e rëndë ka ndodhur para pak ditësh në Tiranë ku humbi jetën një 23-vjeçare e cila ishte me orgjinë nga Delvina.Vajza u gjet nga pronarja e shtëpisë ku qëndronte me qira pasi studionte në Tiranë.

Me Evgjenin flisja shpesh në telefon nuk me kishte shprehur asnjë shqetësim. Sipas tij nuk ishte besimtare, nuk ka shkuar kurrë në kishe apo xhami. Për shkrimet në trupin e mbesës kam dëgjuar nga mediat.

Baxho ishte rritur në Delvinë jetonte me gjyshërit. Prindërit e saj ishin të divorcuar dhe nuk e kishin takuar prej 13 vitesh. Pak ditë më parë se të ndërronte jetë ishte prekur me Covid-19.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur para pak ditësh në Tiranë ku humbi jetën një 23-vjeçare e cila ishte me orgjinë nga Delvina.Vajza u gjet nga pronarja e shtëpisë ku qëndronte me qira pasi studionte në Tiranë.

Me Evgjenin flisja shpesh në telefon nuk me kishte shprehur asnjë shqetësim. Sipas tij nuk ishte besimtare, nuk ka shkuar kurrë në kishe apo xhami. Për shkrimet në trupin e mbesës kam dëgjuar nga mediat.

Baxho ishte rritur në Delvinë jetonte me gjyshërit. Prindërit e saj ishin të divorcuar dhe nuk e kishin takuar prej 13 vitesh. Pak ditë më parë se të ndërronte jetë ishte prekur me Covid-19.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here