Fëmija i vogël, rasti i të cilit kishte tërhequr vëmendjen e gjithë botës ditët e fundit, është ndarë nga jeta.

Joy for Alfie Evans' parents as they give birth to a little boy ...

Lajmin për vdekjen e Alfie Evans, e dhanë prindërit e tij, Kate dhe Thomas Evans, nëpërmjet një statusi në Facebook.

Alfie Evans' life support withdrawn, father says - BBC News

Por rasti i tij preku zemrat e miliona njerëzve, teksa qindra prej tyre janë bërë bashkë dhe kanë hedhur në ajër tullumbace në shenjë respekti për vogëlushin e ndjerë, që mbijetoi për disa ditë edhe pas fikjes së aparaturave që e mbanin gjallë.

Alfie Evans' Army Release Thousands Of Balloons Into Sky In Memory ...

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here