Një ngjarje e rëndë është shënuar në qytetin e Durresit një javë më parë, ku një vajzë 21- vjeçare dyshohet se është përdhu.nuar nga dy djem të rinj. Ngjarja është raportuar ditën e djeshme nga Policia, ku sipas burimeve mësohet se vajza ka bërë denoncimin duke kërkuar ndihmë pasi dy të rinj përveçse e kanë pë rdh unuar, e kanë vënë nën pr esion për t’i marrë pasurinë.

Policia tha në një komunikatë zyrtare se dy të rinjtë janë ndaluar pas denoncimit nga 23- vjeçarja për përdh unim dhe kër cënim për dhënie pasurie. Bëhet fjalë për 26-vjeçarin me inicialet T. L, i dë nuar më parë për kundërshtim dhe go ditje të prokurorit dhe 25-vjeçarin O. A. që të dy banues në qytetin e Fierit.

“Ndalimi i këtyre shtetasve u bë pas kallëzimit të bërë në DVP Fier, nga një 23-vjeçare, se në datën 05.05.2020, në një banesë të tyre në Fier, këta shtetas e kanë përdh unuar dhe e kanë shtrënguar për të përfituar pasuri”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Ndërkohë, sipas burimeve dyshohet se vajza dhe njëri nga djemtë kanë pasur një lidhje me njëri-tjetrin dhe djali e ka ftuar në shtëpinë e tij në datën 16 KORRIK, por aty ka qenë edhe shoku i tij dhe që të dy kanë filluar të bëjnë biseda rreth parave që u mungonin dhe ndihmës që mund t’u jepte vajza.

Kjo e fundit dyshohet se ka kundërshtuar dhe ka tentuar të largohet, por djemtë kanë përdorur forcën për ta mbajtur. Ata nuk janë mjaftuar me kaq, por e kanë përdhu nuar të dy.Ata po ashtu, i kanë bërë pr esion që vajza të gjejë një mënyrë për t’u dhënë nga pasuria e familjes së saj. Edhe kur e kanë lënë të lirë që të largohet, ata i kanë kujtuar se do të kthehen prapë tek ajo nëse nuk merr masa për t’u dhënë atë çfarë i kërkuan.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here