Sipas studimeve të ndryshme në Angli dhe SHBA, konsumimi i arrave mund të përmirësojë shëndetin e materialit gjenetik mashkullor. Meshkujt të cilët konsumuan sasi të moderuar të frutave të thata si bajamet, lajthitë dhe arrat rregullisht për 14 javë kishin përmirësuar sasinë e materialit të tyre gjenetik dhe kanë më shumë efikasitet.

Ky studim është zhvilluar pas problemeve të meshkujve në këtë aspekt në botën perëndimore, si pasojë e dietës jo të shëndetshme, ndotjes dhe duhanpirjes. Studiuesit kanë deklaruar se ka fakte të mjaftueshme që tregojnë se dieta e shëndetshme rrit gjasat për shtatzëni Pra, duhet t’i kushtoni shumë rëndësi këtij fakti shkencor.Nuk është thjesht këshillë por studim i mirëfilltë.

Ky studim është zhvilluar pas problemeve të meshkujve në këtë aspekt në botën perëndimore, si pasojë e dietës jo të shëndetshme, ndotjes dhe duhanpirjes. Studiuesit kanë deklaruar se ka fakte të mjaftueshme që tregojnë se dieta e shëndetshme rrit gjasat për shtatzëni Pra, duhet t’i kushtoni shumë rëndësi këtij fakti shkencor.Nuk është thjesht këshillë por studim i mirëfilltë.

Sipas studimeve të ndryshme në Angli dhe SHBA, konsumimi i arrave mund të përmirësojë shëndetin e materialit gjenetik mashkullor. Meshkujt të cilët konsumuan sasi të moderuar të frutave të thata si bajamet, lajthitë dhe arrat rregullisht për 14 javë kishin përmirësuar sasinë e materialit të tyre gjenetik dhe kanë më shumë efikasitet.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here