Konspiracionistët kanë nxjerrë një datë të re që sipas tyre shënon fundin e botës. Tashmë ata thonë se kalkulimet ishin bërë gabim, ndërsa sipas studimeve të reja, fundi i botës do të jetë mes 21 qershorit dhe 31 dhjetorit 2021. E thënë ndryshe…shumë afër.A duhet të shqetësohemi?Në të vërtetë, kishte edhe nga ata që datën 21 dhjetor 2012 e morën shumë seriozisht duke ndërtuar bunkerë poshtë shtëpive të tyre, ndërsa të tjerë qeshën. Por një gjë është e sigurtë, asnjë nga këto teori nuk ka baza shkencore.

Tashmë ata thonë se kalkulimet ishin bërë gabim, ndërsa sipas studimeve të reja, fundi i botës do të jetë mes 21 qershorit dhe 31 dhjetorit 2021. E thënë ndryshe…shumë afër.A duhet të shqetësohemi?Në të vërtetë, kishte edhe nga ata që datën 21 dhjetor 2012 e morën shumë seriozisht duke ndërtuar bunkerë poshtë shtëpive të tyre, ndërsa të tjerë qeshën. Por një gjë është e sigurtë, asnjë nga këto teori nuk ka baza shkencore.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here