Në fillim nuk u duk asgjë serioze. Por kur Nolan filloi të kishte vështirësi në frymëmarrje ndërsa ai flinte. Ruth vendosi ta çonte në spital.Pasi ai zhvilloi një rezistencë ndaj antibiotikëve, mjekët vendosën të hiqnin bajamet të Nolan.

Por kur u testua më mirë, doli që Nolan vuante nga rabdomiosarkoma, një lloj kanceri që ndikon në indin e butë të trupitNë vetëm një ditë, jeta e familjes Scully ishte kthyer me kokë poshtë. Çdo gjë filloi të përqëndrohet në vizitat spitalore, kimioterapinë dhe terapinë rrezatuese.

Familja u lut dhe shpresonte për një mrekulli; se Nolan mund të shërohet nga kanceri, kundër të gjitha shanseve.Gjithmonë afër nënës-Ndërsa Nolan ishte i sëmurë, ai kurrë nuk donte të ishte më shumë se dy metra larg nënës së tij. Kjo përfshinte edhe kur ajo shkonte në banjë, ku ai thjesht do të shtrihej në dyshemenë e banjës dhe do të preste për të.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here