talia ka miratuar një bonus pushimesh për çdo familje që do pushojë këtë verë. Bonusi jepet për të nxitur turizmin dhe për të ndihmuar familjet që pak nga vështirësitë ekonomike dhe pak prej frikës nga virusi, hezitojnë të shkojnë në plazh.

Nëse familja ka të paktën tre persona, bonusi mund të shkojë në 500 euro, ndërsa limiti është në 300 euro për familjet me dy anëtarë. 150 euro nëse është vetëm një person.

Aplikimi bëhet përmes një aplikacioni që institucionet përkatëse e kanë detajuar për çdo qytetar italian.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here