“Lëshoje moj lëshojeee”/ 5 vajzat zhdèpin në dru 15-vjeçaren, njëra e filmon teksa e zhvèshin (VIDEO)

Një shèrr i pazakontë ka ndodhur ditën e djeshme në Tiranë, në zonën e njohur si “Shkolla e Bashkuar”. Një grup vajzash, adoleshente në dukje, shihen teksa rráhin kèq një vajzë tjetër. Siç shihet edhe në video, ato e shqyejnë nga rrobat atë dhe e gòdasin fort me shqèlma.

Arsyet e kònfliktit lidhen me faktin se vajza i kishte sharë këto të fundit, sipas dëshmitarit në vendngjarje. 15-vjeçarja është rrethuar nga grupi i vajzave rreth moshës 17-vjeçare dhe ka marrë lèndime.

Partitë politike firmosën Marrëveshjen për Reformën Zgjed

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here