Me vjen pak turp por spata qare pa e Tra.dhtoi burrin sepse e kishte shume te.
Bukuria është dhuratë që duhet të na sjellë të mira dhe thuhet se vajzat e bukura kënaqen me atë që u ka dhuruar natyra.Por shumë shpesh kemi parë çifte që të vetmin problem e kanë bukurinë, transmeton arbresh.info.
I tillë është edhe çifti në vijim.Nnga Tirona Edhe pse femra e këtij çifti dëshiron të tingëllojë modeste ajo e pranon se bukuria e saj i ka sjellë më shumë prob leme se sa të mira.Kur ata në fillim u lidhën, dhe bashkëshorti i saj i parë, gjithçka shkoi për mrekulli për 18 muaj të tërë.Por ajo e la atë për një burrë më të pashëm se sa ai.
Ajo tha se ishte marr osur nga lajkat që njerëzit po i bënin dhe ishte bindur se burri si saj nuk është për të sepse ishte më i shëmtuar.Gruaja deshiron nji jet ma dinamike nuk e dëshironte një jetë të tillë
je per njoftim mos hezito ljmroju

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here