A din dikush si me mete shtatzene me burre tem se kemi 3 vite si e provojme dhe nuk po mbes me barre ? Ky cift i ri na rrefejne se bashku burre e grua se kane 3 vite martese dhe nuk kane femije.Te dy jane paraqit te mjeku kane bere analiza dhe cdo gje edhe burri edhe gruaj jane ne rregull nuk kane asnje problem me homonet dhe kesi gjera.Duket shume mister arsyeja pse kjo grua nuk ngelet shtatzene me burrin e saj.

Faleminderit stafi po e postuat.

A din dikush si me mete shtatzene me burre tem se kemi 3 vite si e provojme dhe nuk po mbes me barre ? Ky cift i ri na rrefejne se bashku burre e grua se kane 3 vite martese dhe nuk kane femije.Te dy jane paraqit te mjeku kane bere analiza dhe cdo gje edhe burri edhe gruaj jane ne rregull nuk kane asnje problem me homonet dhe kesi gjera.Duket shume mister arsyeja pse kjo grua nuk ngelet shtatzene me burrin e saj.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here