Gazetarja e Klan e pyeti kryeministrin Rama se kur do jetë programi i PS gati dhe nëse do jetë i ngjashëm me atë të zgjedhjeve lokale, ku gazetarja veçoi batutat e kryeministrit. Edi Rama përgjigjet se po i rrëshkiti goja siç i ndodh me gazetarët, këto të fundit dalin në TV. Rama thotë se në vend të tyre duhet të dalin lajme për ekonominë, apo çështje të tjera me rëndësi: 

Po të rrëshqiti goja siç më ndodh mua me ju shpesh që ti jap ngjyrë më shumë bisedës!

Edi Rama: 

Fakti që ju dëgjoni vetëm batutat është puna juaj, se mund të mbash një fjalim një orë dy orë siç mbajta unë herën tjetër dhe ju batutat keni për lajmet, fol për ekonominëksdëtua ks.

Programi është një kantier që vazhdon patjetër dhe do kemi atë që kemi ndërtuar, kur ta kemi gati do e bëjmë publike. Qeveria është në punë. Nëse doni të dini më shumë për punët e qeverisë bujrum, por nëse ekranet kanë më shumë vend për Qimin që i ra me tullë dhe e plagosi, apo Hasunin që u përplas me motor dhe çau kokër atëbër.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here