Mëlçia quhet edhe si laborator i organeve që kryejnë funksione të ndryshme, tretjen e yndyrave, hedhjen jashtë të hel. meve dhe shumë tjerave.

Ushqimi i dëmshëm, shprehitë jo të mira ndikojnë në punën e secilit organ në organizëm, kështu edhe në mëlçi.

Ushqehuni shëndetshëm, hidhni ushqimet e dë mshme nga menuja.

Ajo që ju ndihmon është ky lëng natyral mjaft i dobishëm për shëndetin tuaj:

Pastron gjakun, përtërinë tretjen. E forcon sistemin imunitar, detokson trupin, parandalon inflamacionet dhe inf. eksionet, ndikon kundër kan. cerit, vepron si antioksidues, përmirëson metabolizmin, ul nivelin e kolesterolit dhe sheqerit në gj ak gjithashtu ndikon mirë në lëkurë.

Përbërësit e nevojshëm:

-2 limonë;
-1 trangull;
-një grusht majdanoz;
-200 ml ujë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here