Nëse një vaksinë kundër Covid-19 do të jetë gati, shtetasit amerikanë janë në dilemë nëse do e bëjnë a jo.

Është bërë një sondazh në kohët e fundit ku gati 51% e amerikanëve kanë qënë pro vaksinimit, ndërsa 49% kanë qënë kundër për shkak se kanë dyshime rreth efekteve anësore që mund të sjell vaksina.

Në muajin maj është bërë sërish një sondazh ku atëher kanë qënë rreth 72% pro vaksinimit.

Bëjmë me dije se Oxford dhe AstraZeneca kanë ndërprerë testimet e vaksinës pasi shkaktoi efekte anësore te një vullnetar që bëri vaksinën anti-covid.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here