Tolga Akman lindi në Stamboll në vitin 1986. Ai përfundoi arsimin në Departamentin e Teatrit të Artit Müjdat Gezen. Tolga Akman, i cili kishte përvojën e tij të parë në aktrim me filmin Hayat.

Ai është shfaqur në seritë televizive si: Koha e Migracionit, Kostoja e Dashurisë, Sekretet e Vogla, Klasa, Mbrojtesi i engjullit dhe Menekşe dhe Halil.

Poashtu se fundmi ne serialin “Me Fal” i transmetuar në Star TV; me protagonistë Gaye Turgut Evin, Saim Karakele, Şeyma Korkmaz dhe Murat Danacı janë në kastin e serisë Beni Affet dhe ai luan karakterin e Yaman.

Yamani është 31 vjeçar dhe është ende single.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here