Një 20-vjeçar u arrestua ditën e djeshme në Devoll, pasi aku.zohet se ka kryer marrëdhënie s*ksuale me një grua 43-vjeçare me probleme të shëndetit me.ndor.Mësohet se pas ekzaminimeve mjekësore, 43-vjeçarja ka rezultuar shtatzënë në muajin e gjashtë. Gjatë hetimve nga ana e autoriteteve ajo është shprehur se ka qenë e abuzuar s*ksualisht. Së fundmi, 20-vjeçari, Klavio Karuni, ka pranuar përballë uniformave blu aktin e rëndë. Në prani të avokatit mbrojtës ai ka pranuar të ketë kryer marrëdhënie sek.suale me 43-vjeçaren L.D

Mësohet se Karuni kishte vetëm pak kohë që ishte martuar dhe jetonte me partneren e tij dhe mamanë.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here