Ada ka qenë një prej konkurrenteve të Për’puthen 3, e cila u përjàshtùa pas 1 takimi jashtë me Edin.

Ajo ka pasur dhe mjàft debàte me Alvisën, e cila gjithmonë akùzonte Adën për lidhje jashtë.

Nga ngjàrjet e djeshme në puntatën e Për’puthen Prime, Ada ka reàguar në rrjetin social Instagram, kùndra Alvisës.

“Sinqerisht nuk dua që kurrë një femër të jetë në këtë situatë sepse jam shumë feministe, por për këtë lloj femre kam krijuar një antípati shumë të madhe që në momentin që génjente sy më sy dhe më vinte shumë habi që e besonte publiku, e mbéshteste, ishte gjithë kohës duke më akùzùar mua dhe Edin kur e kishte aty brenda të dashurin alamet çuni (se besoj të gjej më të mirë) dhe sot s’jam habít fare, i prísja, e kam thënë në studio…nuk e di se si mund të dégjéneroj njeriu veten për ca followers”,- ka shkruar ajo ndér të tjera.

No description available.

Duke qenë se shumica e publikut po mban anën e Alvisës, Ada u sùlmua me këtë deklaratë dhe më vonë sqàroi se ajo e gjýkon nga raporti i saj me Alvisës dhe se nuk e beson Alvisën.

Gjithashtu Ada shkroi se ajo dhe Edi kanë qenë të vërtetë dhe e kanë bërë çdo gjë si kanë ndjérë dhe se do dali gjithçka me kalimin e kohës.

No description available.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here