Shumë këngëtare të njohura i kanë hyrë firnesit, për ta rregulluar e formësuar trupin dhe po ia dalin sukseshëm.

Në kohën e pandemisë, me mungëse të aktiviteteve muzikore, këngëtaret tona po gjejnë më shumë kohë për veten.

Edhe Aida Doçi ka nisur me fitnes dhe po krijon linja ideale trupore.

Këngëtarja, shihet duke ushtruar, madje ngjanë në profesioniste, shkruan Billbordi.com

Aida Doçi është dukur përherë në formë të mirë fizike, por sipas saj paska ende nevoj për përmirësime.

Ndryshe, teksa Aida po dobësohet, i shoqi i saj Naseri pas marteses ka shtuar në peshë.

Bilibordi.com

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here