Dhuna dhe rrahjet për postimin e videove në rrjetet sociale në të cilat ajo kërceu me fëmijët e saj. Ndodhi në zonën Napolitane, ku një grua, për muaj me radhë, pësoi dhunën e vazhdueshme të burrit të saj, një 43-vjeçar nga Varcaturo tashmë i njohur për policinë.

Burri, për rreth 9 muaj, në disa raste dhe me kërcënime dhe dhunë të përsëritura i ka shkaktuar gruas së tij një gjendje serioze ankthi dhe frike, duke krijuar një klimë terrori brenda mjedisit në shtëpi. Në një rast ai madje e rrahu gruan e tij me një shkop druri, duke shkaktuar dëmtime të shumta, të kuruar në spitalin në Giugliano në Campania.

Episodi i fundit i dhunës natën tjetër. 43-vjeçarja filloi të bërtasë dhe e kërcënoi atë deri në ardhjen e karabinierëve që e arrestuan. Burri – i cili ishte larguar nga shtëpia për disa ditë – ishte kthyer në shtëpinë martesore. Gruaja e tij nuk donte ta linte të hynte nga frika. Arsyeja për kaq shumë dhunë ishte xhelozia e tij për videot që viktima kishte postuar në rrjetet sociale ndërsa vallëzonte me fëmijët e tyre.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here