CHARLIZE THERON, KA SU.LMUAR HAPUR AKTORIN E FILMAVE AKSION STEVEN SEAGAL, NË NJË INTERVISTË ME HOWARD STERN TË HËNËN, PASI ËSHTË SHPREHUR SE AI NUK TREGOHET SHUMË I MIRË ME GRATË. DUKE E QUAJTUR AKTORIN MBI.PESHË, CHARLIZE SHPJEGOI SE NUK E KA ASPAK PROBLEM TË FLASË KEQ PËR TË.

Unë nuk kam asnjë problem të flas për të, sepse ai sillet k.eq me gratë, kështu që ik q…”, u shpreh ajo duke iu drejtuar aktorit. Aktorja më pas tregoi se kishte parë në YouTube videot e lu.ftimeve të Seagal gjatë turneve të Aikido një art marcial japonez nëpër botë  dhe nuk i bëri asnjë përshtypje ajo që pa.

Ai është thjesht një njeri mbip.eshë që i shtyn njerëzit. Ai është mbi.peshë dhe mezi mund të luf.tojë… shikoni është qesharake”.

Po ku qëndron molla e she.rrit mes aktorëve? Seagal është aku.zuar në shumë raste për su.lme dhe ngac.mime sek.suale. Në vitin 2017, aktorja Portia de Rossi, me të cilën Theron punoi në “Arrested Development”, publikoi një status ku shpreheh se Segal kishte zbë.rthyer pan.tallonat para saj.

Audicioni im i fundit për një film të Steven Seagal u zhvillua në zyrën e tij. Ai më tha sesa e rëndësishme ishte të kesh kimi jashtë ekranit, ndërsa ai më uli dhe zbë.rtheu pant.allonat e tij prej lëkure”, shprehej Portia e cila sot është partnerja e Ellen.

Edhe Jenny McCarthy më parë ka aku.zuar aktorin e On Deadly Ground se i kërkoi asaj të zhvi.shej gjatë një audicioni për Under Siege 2. Në fillim të vitit 2018, zyra e Prokurorit të Qarkut në Los Angeles pranoi se po shqyrtonte një rast të mundshëm abu.zimi sek.sual që përfshinte aktorin Seagal.

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here