Alvisa Qarri dhe Hysen Rama janë dy nga personazhet më të përfolur të ditëve të fundit.

Dyshja që dikur kishin një lídhje bashkë, puntatën e fundit të prime hòdhën akùza kùndrejt njëri-tjetrit.

Gjersa Hyseni e akùzoi për trédhti duke pretenduar se ishin rilídhur, në anën tjetër Alvisa mohoi një gjë të tillë duke akùzuar Hysenin se ka përdorur dhùnë ndàj saj, madje i tregoi edhe Borës një foto që për publikun nuk u zbùlua.

Në puntatën e kësaj të hëne në program u trànsmetua një videomesazh nga Alvisa, ku i falënderonte të gjithë për mbéshtetjen.

Tashmë konkurréntja u vendos në qendër të vëmendjes dhe si duket një pjesë e madhe e publikut ka qenë me të dhe këtë e ka treguar edhe Instagrami.

Ju me siguri nuk do iu besohet por pas mbrëmjes së “Prime” deri më tani Alvisa është rritur “fríkshëm” në ndjékës në këtë rrjet social.

https://netflixalbania.com/wp-content/uploads/2021/11/8fiYWE9g.jpeg

Alvisa tashmë gëzon mbi 328K followers + 67 mijë ndjékës nga mbrëmja kur ndodhi gjithçka!

Epo vlen të themi se “zbríti nga froni” Adën e cila ishte para ngjàrjes më e ndjékura e këtij sezoni të ri, tani ka mbi 301 mijë ndjékës dhe me siguri do kishte akoma më shumë, por eksperienca e saj në program përfundoi para mbylljes së sezonit.

https://netflixalbania.com/wp-content/uploads/2021/11/mtVatcU2.jpeg

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here