Analisti mi njohur Curri nga Emisioni ” Zone e lire” ben parashikimin e frikshem per te majten ne pushtet .

Curri i ben thirje Monikes dhe Bashes qe te bejne kujdes me emrat qe do vendosin ne listat e tyre pasi sipas tij PS ka ngritur nje strukture qe kerkon te bleje deputet e mundshem nga ter dyja keto forca politike.

Analisti mi njohur Curri nga Emisioni ” Zone e lire” ben parashikimin e frikshem per te majten ne pushtet .

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here