Partnerja e Sinan Hoxhës, Andrra, është kthyer në një personazh shumë të dashur për publikun dhe ndiqet mjaft në rrjete sociale, ku ndan momente të ndryshme të përditshmërisë së saj. Andrra ka publikuar një foto të së ëmës e cila feston ditëlindjen dhe ndjekësit s’i kanë besuar dot syve për ngjashmërinë e tyre të madhe.

Partnerja e Sinan Hoxhës, Andrra, është kthyer në një personazh shumë të dashur për publikun dhe ndiqet mjaft në rrjete sociale, ku ndan momente të ndryshme të përditshmërisë së saj. Andrra ka publikuar një foto të së ëmës e cila feston ditëlindjen dhe ndjekësit s’i kanë besuar dot syve për ngjashmërinë e tyre të madhe.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here