Sinan Hoxha dhe Andrra Destani janë bërë prindër për herë të dytë. Kështu, Ansi simpatik është bërë edhe me një vëlla.

Sot çifti kanë hedhur foto në instagram duke treguar mirëseardhjen e Andrrës dhe Ayanit në shtëpi. Një ambient i ngrohtë, një familje që po rritet-kështu mund të përkufizohen fotot e familjes Hoxha

Sot çifti kanë hedhur foto në instagram duke treguar mirëseardhjen e Andrrës dhe Ayanit në shtëpi. Një ambient i ngrohtë, një familje që po rritet-kështu mund të përkufizohen fotot e familjes Hoxha

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here