Kjo eshte nje studente qe na shkruan se ne konviktin ku ajo ka qendruar dy vite tanime nuk ka vend. Ndaj ajo kerkon nje vajze mundesisht ose nje djale te urte qe te ndajne qirane e apartamentit bashke. Thote se eshte vajze qe studion shume ndaj dhe shoku ose shoqja e dhomes duhet te jete nje tip si ajo qe rrin gjith diten siper librave.

Gjithashtu ajo thote qe nuk kasgje kudnra mysafireve te ri ne qytet studenti perkundrazio ajo thote qe ata jane te mireseardhur ne Tirane

Faleminderit stafi po e postuat .

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here