Anita 26 vjece.Kam lindur ne Australi por flas mire shqipen.Ne gusht vi nje muaj per pushime ne jug te Shqiperise dhe Kosove.Dua te njoh nje djale te moshes sime.Kushti im i vetem te jete i vaksinuar me te dy dozat e vaksines.Nje vajze shqiptare  qe e ka ender te vizitoje atdheun e saj kerkon qe pergjate pushimeve ne vendin am te shoqeroht nga nje djale shqiptar i edukuar .Por ajo ka nje kusht qe ai ti kete bere te dyja dozat e vaksines covid-19 mundesiht me vaksninat amerikane. Lini koment dhe ajo do ju kontaktoj vete ne inbox.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here