Janë gati 10 shtëpitë e para të reja fringo për disa familje të dëmtuara nga tërmeti i nëntorit në Durrës dhe Tiranë ndërkohë po ndërtohen edhe 30 të tjera.

Organizata “Fundjavë ndryshe” që ka vullnetarë shumë të rinj të drejtuar nga Arbër Hajdari, i kanë lenë fjalët e tepërta apo predikimet hipokrite dhe ndihmojnë cilindo që ka nevojë emergjente.

Ndryshe nga klerikë apo empirikë të shoqërisë civile, Arbri nuk mënjanon dhe as përjashton por kontribuon për shtëpi, shkolla, spitale

Për Arbrin nuk është e nevojshme nëse beson a jo në Bibël, Kuran apo Kapitalin e Marksit. Arbri është atje ku shqiptarët e braktisur duan ujë, libra, ilaçe, çati, dashuri…

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here