Ardit Çuni i elíminuari i radhës në Big Brother VIP, sot ishte i ftùar ne FanClub dhe gjatë bisedës nuk la pa përmendur mjàft ankesa që kishte ndaj produksionit duke e quajtur të njëanshëm.

“Donaldit i fshíhen komentet negàtive, ndërsa të tjerëve jo. Nuk më vjen mirë kur nuk trajtohem njësoj”,- tha ai

Ndërkohë prezantuesja e FanClub, Dojna Mema, i tha se komentet denígrùese dhe cénuése fshíhen për këdo, por Arditi tha se ka lexuar mjàft për veten dhe nuk i ka parë që të fshíhen. Ai ceku dhe faktin e zarfit të zi, që e mori vetëm ai, kur ka parë që Donaldi e ka bërë disa herë shkeljen e të njëjtit rregull, por atij nuk i ka ardhur asnjë zarf paralajmërues.

Donaldi apo Arditi – ky është konkurenti më i votuar që do të eliminohet

Arditi shprehu pakénaqësi edhe për faktin se nuk i është bërë asnjë surprízë, i vetmi nga banorët sipas tij, por këtu Dojna e kundërshtoi duke i thënë se as Donaldit nuk i është bërë pasi Bora erdhi për Semin.

Sipas Arditit, Paloma ka qenë e infíltruar. Ai sqàroi se tani i ka shéshuar marrédhéniet me të, pavàrësisht se e konsideron person téndencíoz.

Përsa i përket Beniadës ai tha se me shumë mundësi do vazhdojnë diçka jashtë dhe se ka pëlqim për të e tregoi se ajo e vlerëson shumë si person.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here