Alvisa ka ngjallur reagimin e gjithë opinionit publik me deklaratën e saj, të shtunën në “Për’Puthen Prime” kur rrëfeu se ka qenë víktímë e dhunës fizike nga Hyseni, gjatë kohës kur ishte në një marrédhénie me të.

Në disa përgjime, që ish-konkurrenti i “Për’Puthen” i kishte bërë Alvisës, doli që kanë qenë në komunikim gjatë gjithë kohës.

Alvisa tha se ka folur me të, që “ta marrë me të mira e të bíndë të mos i publikojë videot, ku ajo duket jashtë programit me Bashkimin”, ndërsa Hyseni e kishte shàtàzhuàr se “nëse nuk le emisionin, do i publikoj të gjitha gjërat”.

Situata e rënduar në studio, përplasje Alvisa-Arjan-Hysen – Përputhen  Prime, 6 Nëntor 2021 - Top Channel

Arjani u acàrua nga fakti se Alvisa kishte génjyer gjatë gjithë kësaj kohe, gjithashtu u prék dhe pati shpérthíme emocíonale gjatë puntatës.

Në emisionin e sotëm, opinionisti kërkoi falje, teksa tha se në atë sítuatë të paprítur, i mori rrjedha e ngjàrjes së paprítur dhe nuk po mund të arsyetonin.

“Më ra ténsíoni, u ndjéva kéq, u kërkova ndihmë vajzave të emisionit. Situate ime fizíke shkàktoi trondítje shumë të madhe. Kërkoj ndjesë publike që nuk e dénova shàntàzhin e hapur ndaj Alvisës”.

Po ashtu, tha se tani janë organet kompetente duhet të vendosin.

“Po të mos ndodhte emisioni, historia do të mbetej në héshtje. Historia të paktën të shërbejë si kurajo për të gjitha ato vajza që kanë rénë pré e dhùnës, shàntàzheve. Të denoncojnë çdo rast”!

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here