Aronia ky frut i mrekullueshëm ka vlera të jashtëzakonshme. Mbi të gjitha infeksionet e traktit urinar. Një studim i fundit ka vlerësuar përdorimin e lëngut te frutave te Aronia-s në trajtimin e infeksioneve të traktit urinar.

Konsumimi i 85-140 gr., lëng aronia çdo ditë për tre muaj u shoqërua me një reduktim 38-55% te rasteve te infeksioneve të traktit urinar. Forcon imunitetin.

1153433290

Në një studim të kohëve të fundit të botuar, frutat aronia jane veprim antimikrobial ndaj 11 bakterieve patogjene të njeriut dhe ka veti te fuqishme antioksidante. Luf ton celulitin.

Frutat aronia mund të jene shpëtimi juaj. Merrni leng aronia rreth 100 ml per 45-90 dite dhe do te shihni ndryshime te pabesueshme ne lekuren tuaj. Luf ton gjendjet virale.

Ul kolesterolin dhe presionin e gjakut. Parandalon kancerin. Konsumimi I aronia-s në përgjithësi është një nga këshillat më të mira për njerëzit që kërkojnë të ulin rrezikun e zhvillimit të kancerit.

marre nga Anila Kalleshi

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here