Familjarët e Ruzhdi Hoxhës shpresonin që ta gjenin gjallë biznesmenin.

Gazetari Artan Hoxha në ABC ka deklaruar se ka biseduar me familjarët para se biznesmeni të gjendej i vr arë. Ata i kanë thënë se ai kishte borxhe ndaj familjarëve dhe brenda fisit, ndaj nuk e shikonin si rrezik që ta v risnin, duke shpresuar se do ta gjenin gjallë dhe do t’i zgjidhnin problemet.

“Ishte një ngjarje e rëndë, ngjarja u publikua ditën e premte, ditën e 13 kur ishte rrëm byer e zhdukur kufoma e biznesmenit. U mbajt e fshehtë sepse nuk dihej kufoma, por edhe sepse shpresonin se do e gjenin gjallë. Njerëzit e afërt kishin shpresa se do mund ta gjenin gjallë, sepse kam kontaktuar më parë më to vetë personalisht. Shanset që një i rr ëmbyer të mbijetojë janë deri në 48 ore, po i kaluan 48 rre mbim shanset ulen.

Sipas kontakteve që kam pasur me familjarët e biznesmenit, thonin se vikt ima kishte borxhe ndaj fisit dhe njerëzve të afër, dhe kjo gjë sipas tyre s’kishte pse t’i rrezikonte jetën sepse e shihnin si të zgjidhshme”, tha Hoxha.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here