Njerëzit në Uells nuk do të lejohen të udhëtojnë pa një justifikim të arsyeshëm. Hyrjet në Uells janë gjithashtu të ndaluara.

Izolimi do të zgjasë një javë, deri në 9 nëntor dhe pas kësaj date një sërë masash do duhet të zbatohen.

Udhëtimi për punë do të konsiderohet thelbësor dhe do lejohet të dalin nga territori vetëm ata që janë në punë.

Brenda për brenda Uellsit nuk do të ketë kufizime.

Më shumë se 1.000 njerëz janë të shtruar në spitale në Uells prej koronavirusit. Ndaj vendimi është marrë për të shmangur kolapsin e sistemit shëndetësor.

Burimi Metro

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here