Një adoleshente u gjet e v.arur në një dhomë hoteli, pasi kishte shkruar ‘letra lamtumire’ në telefonin e saj dhe i kishte postuar ato në Instagram.Ria Michelle Cooper, 18 vjeç nga Leigh, kishte dalë me miqtë në Manchester Village Gay në mbrëmjen e 5 marsit të këtij viti.

Ajo punonte si banakiere në G-A-Y në Rrugën e Canalit dhe dy javë para vdekjes kishte shkuar në spital nga një mbidozë paracetamoli.

Miqtë e Cooper thanë që ajo kishte dhuruar disa nga rrobat e saj dhe kishin dëgjuar nga ajo se donte të vet.ëvritej, por nuk e kishin marrë seriozisht.

Rreth orës 8.45 të mëngjesit, menaxheri i përgjithshëm i hotelit Paul Wadsworth trokiti në derën e dhomës 316. Ai hyri dhe e gjeti atë të v.arur. Ajo u deklarua e vd.ekur në orën 9:00 ditën e 6 marsit.

Nga autopsia nuk gjetën gjurmë alkooli, por vetëm një sasi e vogël ko.kaine.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here