A e mbani mend në fillim të viteve 2000 kur të pasmet ishin qendra e vëmendjes? Ato ishin tema e këngëve hit, një fokus kur flisnin për njerëz të famshëm dhe një tipar që theksohej shpesh kur bëhej fjalë për trendet kryesore të modës.

Epo, rezulton se ato do të kthehen përsëri në trend, me stil – tangat që shihen në pjesën e pasme ngadalë po fillojnë të rishfaqen.

Mund të duhet të përjetoni momentalisht disa nga ditët më të çuditshme të rinisë tuaj derisa të gjithçka të zhduket.

Sidoqoftë, mund të jeni plotësisht në gati me modën e të pasmeve, falë pionierëve të saj si Hailey Bieber kemi mësuar pak nga trendi.

Më poshtë gjeni disa nga veshjet më të bukura që do ju bëjnë pjesë të trendit, pa u ekzagjeruar shumë:

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here