39-vjeçarja vazhdon të realizojë fotosesione për koleksionin e ri të Adidas dhe vëmëndjen e morën format e saj trupore.

Adidas  Ivy Park quhet koleksioni dhe modelja kryesore është Beyonce.

Ajo reklamon veshjet latex, me ngjyra toke, xhupat e trashë blu dhe të bardhë. Dallohet kontrasti midis body-t, ku ajp ekspozon kofshët dhe shallit të trashë apo kapuçit të ngrohtë.

Top Chanell

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here