Sabiani, Iliri dhe Monika kanë pëshpëritur me njëri-tjetrin, duke thyer kështu një ndër rregullat e “Big Brother”.

Për këtë arsye tre banorët janë dënuar me 25 xhiro rreth pishinës.

Kujtojmë se që nga dita e djeshme në shtëpi ka vetëm një mision, të gjenden dy “ninxhat” e natës. Dy prej banorëve janë zgjuar në orët e vona të natës dhe kanë shkatërruar thuajse gjithçka.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here