Në televizionin B92 është emetuar një emision ku kanë mundur të dëgjohej se si kanë qenë bisedat në mes Miloshevicit dhe djalit të tij Markut. Në pyetje është dramatizimi në të cilin aktorët lexojnë transkripte të bisedave mes anëtarëve të familjes së Miloshevicit.

Fillimisht bisedojnë për temperaturën e ujit në pishinën e Markos dhe për ngrohjen tokësore, ku më vonë është hapur edhe tema e operacioneve plastike, ku i ri i familjes Miloshevic ka dashur me çdo kusht ti bëj.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here