Dita e sotme ishte e zezë për një familje në Tiranë.

“ABC” mëson se një biznesmen kromi ndërroi jetë si pasojë e një infarkti që pësoi.

Sapo ka mësuar lajmin e hidhur ka ndërruar jetën edhe i ati i tij po nga infarkti.

I moshuari nuk e ka përballuar dot humbjen e djalit duke ndërruar jetë nga dhimbja e madhe.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

The post Biznesmeni humb jetën nga infarkti, ndërron jetë edhe babai i tij kur merr vesh lajmin appeared first on Roba Da Albanesi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here