Një ngjarje e rëndë është shënuar dje në spitalin e Fierit. Një burrë ka dhunuar me shkelma dhe grushte një qytetare, e cila, sipas një dëshmitari nuk i ka bërë asgjë, thjesht i ka thënë disa fjalë.

Siç shihet nga pamjet një grua tjetër përpiqet të qetësojë situatën por është e pamundur. Ngjarja është e rëndë dhe pritet një reagim i policisë.

Dëshmitari shkruan:

“Prsh joq, ka ndodhur dje tek Spitali i Fierit. Zotëria dhe zonja nuk njiheshin me njëri-tjetrin. zotëria edhe pse ishte në gabim për diçka që kishte bërë, dhunoi edhe zonjën vetëm pwr një fjalë që i tha. Ju lutem anonim”.

Sipas komentuesve në rrjetet sociale, personi në fjalë është një biznesmen i njohur në qytet, i cili ka në pronësi një hotel në afërsi të spitalit të Fierit.

Shekulli Online

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here