Boll me budallalliqe.Virusi eshte mes nesh me i eger se kurre. Vaksinohuni ruani distancen dhe mbani hegjenen personale.Kujdesu qe jeta te vazhdoje dhe per brezat e ardhshem.Kjo eshte thirja qe redaksia jone Nteflixalbania i a drejtojme gjithe shqiptareve dhe gjithe njerzve anembane botes. Covid -19 nuk eshte me shaka, as konspiracion mos prit ta provosh qe te kuptosh sa te renda jane pasojat. Ju luitem merni masa. Mos ulni vigjelincen , vazhdoni te ruani distancimin social. evitoni grumbullimet e panevojshme dhe me rendesishmja beni kujdes me higjenen personale. Kush ka mundesi te mos hezitoje te vaksinohet dhe te ushqehet shendetshme.Jete sa me te gjate njerzimit ky eshte slogani i netflixalbania

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here