Bora mësuesja e Matematikës.Jam e egër me djemtë e bukur sepse. Kjo sup[er zysh na shkruan nje leter dhe thote qe fotoja eshte origjinale e saj. Ajo thote qe i plqen shume puna qe ben pavarsisht se maturantet e kane gjithmone e me te veshtire lenden e saj e jo vetem ata te gjithe ne e kemi bezdi matematiken por ama jo kete superzysh qe djemte i le me goje hapur.

Ajo shkruan se eshte shume xheloze per djemte e bukur te cileve u jep mesim ndaj dhe sillet eger me toi ndonjehere ajo thote se dhe i godet me pellembe ne fytyre dhe ata nuk ia kthejn e doren kurre asaj . Pavarsisht kesaj ajo thote qe i ka shume xhan nxenesit e saj .

Netflixakbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here