Nje tjeter histori vesi dhe shantazhi. Nje grua shume e bukur duhet te paguaj per mekatet e burrit te saj. Ashtu sic tregon ajo ishte ne dijheni te problemeve qe kishte i shoqi ne nje rrjet shperndarje drego por se kishte iden se trafikantet nje dite do e me mernin dhe do e mbanin 1 jave peng ne nje apartmnt prane pallatit te tyre. Ne fakt nuk me rrahen se une qe ne fillim u binda dhe kam ndejtur aty pa breke pothuaj gjith kohes.Kur u ktheva ne shtepi burri me priti krahe hapur dhe me tha qe kjo histori tashme ka mbaruar dhe se tani duhet ta filojme nga e para. Sa mire per te .Nuk ka me asgje per . asnj e borgj per te lare. Jam e lumtur per tim shoq qe nuk e shoh me te friksuar. Por.. prit se nuk keni pare gje akoma. Tani po e kuptoj sa shume me duan burrat dhe 3 -4 pernjehere dicka do mesoj nga kjo pune. Ju pershendes te gjitheve.

Nje tjeter histori vesi dhe shantazhi. Nje grua shume e bukur duhet te paguaj per mekatet e burrit te saj. Ashtu sic tregon ajo ishte ne dijheni te problemeve qe kishte i shoqi ne nje rrjet shperndarje drego por se kishte iden se trafikantet nje dite do e me mernin dhe do e mbanin 1 jave peng ne nje apartmnt prane pallatit te tyre. Ne fakt nuk me rrahen se une qe ne fillim u binda dhe kam ndejtur aty pa breke pothuaj gjith kohes.Kur u ktheva ne shtepi burri me priti krahe hapur dhe me tha qe kjo histori tashme ka mbaruar dhe se tani duhet ta filojme nga e para. Sa mire per te .Nuk ka me asgje per . asnj e borgj per te lare. Jam e lumtur per tim shoq qe nuk e shoh me te friksuar. Por.. prit se nuk keni pare gje akoma. Tani po e kuptoj sa shume me duan burrat dhe 3 -4 pernjehere dicka do mesoj nga kjo pune. Ju pershendes te gjitheve.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here