Bukuria ka marrë një suprizë të pazakontë nga e bija Rovena, sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty”. Rovena rrëfeu ndër të tjera edhe dëshirën e saj, të motrave dhe vëllait për të martuar mamanë e tyre e cila është 61 vjeç.Sipas Rovenës mamaja e saj nuk pranon që të martohet përsëri.E sipas Rovenës, e ëma me shaka u ka thënë se nëse do të pranojë, do ta bëjë për një burrë që të ketë 100 mijë Euro.Por stafi i emisionit i ka bërë një surprizë dhe ka gjetur një burrë të quajtur Kujtim, i cili shkon në studio. Burri në fjalë ka me vete një valixhe me 100 mijë Euro. Sigurisht ai luan rolin! Sigurisht ai luan rolin! Shikoni videon për historinë e plotë.

Bukuria ka marrë një suprizë të pazakontë nga e bija Rovena, sot në rubrikën “Ka një mesazh për ty”. Rovena rrëfeu ndër të tjera edhe dëshirën e saj, të motrave dhe vëllait për të martuar mamanë e tyre e cila është 61 vjeç.Sipas Rovenës mamaja e saj nuk pranon që të martohet përsëri.E sipas Rovenës, e ëma me shaka u ka thënë se nëse do të pranojë, do ta bëjë për një burrë që të ketë 100 mijë Euro.Por stafi i emisionit i ka bërë një surprizë dhe ka gjetur një burrë të quajtur Kujtim, i cili shkon në studio. Burri në fjalë ka me vete një valixhe me 100 mijë Euro. Sigurisht ai luan rolin! Sigurisht ai luan rolin!

Shikoni videon për historinë e plotë.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here