Do ta zgjedhi më të mirin për veten time, besoj se e meritoj edhe unë të jem e lumtur. Për ti shmangur thirrjet e pa nevojshme, ju lutem mos më thirrni vetëm sa për të thënë se keni thirrur e të bëni shaka me mua sepse nuk e meritoj ashtu.

Pëlqeni foton time ose komentoni dhe unë do ti shikoj të gjitha me kujdes dhe do të ju nderoj ashtu sikur ju që më nderoni mua me k0mente të bukura. Pasi ti shikoj të gjitha këto, atëhere do të ju lajmrohem për të vendosur se kush do të jetë personi që do të më shoqëroj deri në fundi e jetës. Lu lutem vetëm serioz nëse edhe ti je duke kërkuar të njejtin fat sikur se unë.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here