D.huna ndaj gruas eshte nje fenomen i shemtuar shqiptar. Por malkimi i grave duket se ndonjhere te ze. Nena e re tregon se i shoqi eshte denuar per vra.sje pas nje sheri banal per nje femer tjter. Ne shtepi vinte i pijshem gjithmone dhe vinte done ne mua. Diten qe u denua doja ti puthja doren gjykatesit. Shpresoj qe ti shtohet denimi sepse ai dhe atje do i kruhet kurizi se ashtu eshte gatuar. Bashke me dy femijet e mi te vegjel po ia kaloj shume mire. Kam gjetur nje pune te mire ku shefi me mban ne pellembe te dores dhe fitoj shume mire. Ai eshte i bute dhe i mire per muadhe une bej cdo gje per te edhe pse ai eshte i martuar ai e meriton te kete dashnore nje grua te bukur sic jam une. Uroj nje fat te tille te gjithe femrave qe d.hunohen nga burrat e tyre .

D.huna ndaj gruas eshte nje fenomen i shemtuar shqiptar. Por malkimi i grave duket se ndonjhere te ze. Nena e re tregon se i shoqi eshte denuar per vra.sje pas nje sheri banal per nje femer tjter. Ne shtepi vinte i pijshem gjithmone dhe vinte done ne mua. Diten qe u denua doja ti puthja doren gjykatesit. Shpresoj qe ti shtohet denimi sepse ai dhe atje do i kruhet kurizi se ashtu eshte gatuar. Bashke me dy femijet e mi te vegjel po ia kaloj shume mire. Kam gjetur nje pune te mire ku shefi me mban ne pellembe te dores dhe fitoj shume mire. Ai eshte i bute dhe i mire per muadhe une bej cdo gje per te edhe pse ai eshte i martuar ai e meriton te kete dashnore nje grua te bukur sic jam une. Uroj nje fat te tille te gjithe femrave qe d.hunohen nga burrat e tyre .

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here