Fshati i Ngjeqari, i Fierit u trondit sot me arrestimin e një banori të tij, pasi akuzohet se ka përdhunuar një 20 vjeçare me aftësi të kufizuara. Fshati është drejt boshatisjes dhe ndaj gjen pak banorë për të zbardhur ngjarjen e rëndë të abuzimit. Sipas bluve të Fierit është arrestuar shtetasi Petrit Arapi, 56 vjeç, për veprën penale “Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale me persona të pazotë për t’u mbrojtur

Gruaja e te akuzuarit e ka marre vesh lajmin nga medait dhe ajo nuk pranon asnje nga ato KUZA te ndura dhe thote qe burri i saj punon gjith diten per hallet e veta.

Top Chanell

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here