Një grua rrëfen se pas martese marr/ëdhënia me të shoqin është ftohur deri në atë pikë, sa ajo mendon se po shkon drejt fundit.Aty   brenda i keni te gjitha shenimet mund te me shkruani edhe ne viber kush don bisedoj dhe ti tregoj per jeten time dhe deshirat e mia…

Kjo është historia e rrëfyer. Mirëdita, uroj të jeni të gjithë mirë nga përmbytjet.Ju shkruaj nga Zvicera ku jeton me burrin Erseka.

Kam një problem që dua ta ndaj me lexuesit e faqes tuaj, ndoshta më japin ndonjë këshillë.
Por pa ofendime ju lutem. Me burrin jam marrë me mblesëri, por e pëlqeva. Në fejesë gjithçka shkonte qetësi, por që kur u martuam dhe erdhëm këtej ne jemi bërë si të huaj.

Burrin e kam punëtor dhe shumë të qetë. Nuk ka vese, ama si burrë e grua kemi vite që nuk jemi më.
Burri ka qenë mashkulli i parë në jetën time, e kjo gjendje tani mes nesh nuk po më pëlqen

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here