Burri im eshte djale shume i mire. Ne jemi martuar me dashuri.Kemi qene ne tenjejten lagje dhe te ne tenjejten shkolle. Kemi disa vite ne Tirane qe prej marteses sone pasi gjetempun tre dy dhe kishim te ardhura dhe ekonomi te qendrueshme. Edhe dy femijet po rriteshin m se miri. Por burri im se nga u lidh me ca shok dhe filloi bixhozin. Shkonte cdo nate ne nje salle ku luhej live .Ni fillim fitonte dhe Hasani e beri shok burrin tim ka ardhur ne shtepi sa here si mik. Por kur filloi qe im shoq te hynte borgj Hasani filloi te vinte vetem ndersa burri im luante gjith naten ne lokalin e tij.

Mjere ato femra qe i kane burrat bixhozgjinj

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here