Burrin e dua shume por njehere ne muaj takoi ish-in tim se dhe ai ka nevoje per mua.Keshtu e nis letren nje bashkshorte e re e cila thote qe eshte shume e lumtur me dy meshkujt qe ka ne jeten e saj. Ajo thote qe i do te dy dhe kujdeset shume mire qe asnjerit te mos i mungoje asgje dhe te kene nje jete te shendetshme.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here