Në një intervistë të gjatë, konspiracionisti dhe publicisti Alfred Cako, u bën thirrje shqiptarëve të mos bëjnë tam ponin.

“Mos bëni tam pona! Shqipëria bën rreth 600 tam pona në ditë. Çfarë janë ata budallenj që shkojnë bëjnë tam pona? Përse bëjnë tam pona?

Që t’ju fusin koronavirusin në hundë dhe të sëm. uren. Ato tam pona janë me një përqindje të madhe të inf. ektuar dhe synojnë që me ata njerëz të përhapin virusin tek të tjerët.

Të sëm. uren të gjithë njerëzit dhe ata t’i detyrojnë pastaj që njerëzit të shkojnë me qejf ta bëjnë vaksinën. Mos shkoni njerëz të bëni tam pona, mos shkoni për gjërat më të vogla në spital!

Përpiquni të kuroheni me ato që iu kanë treguar gjyshet edhe gjyshërit tanë. Trupi i njeriut ka aftësi të krijojë imunitet”, u shpreh Cako në një intervistë për “JOQ Albania”.

Cako shton nga ana tjetër, se “pand emia është organizuar me qëllim që të hiqet 30% e popullsisë së bardhë dhe pjesa që ngelet të jetë e kontrolluar”:

“Pse ndodh kjo? Sepse në tokë ka një lu ftë racash për të kontrolluar tokën, por në këto raca nuk janë vetëm njerëzit e sipërfaqes së tokës, por ka edhe nga lart edhe nga poshtë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here